Επικαιρότητα Ανακοινώσεις Αναλύσεις Άρθρα
Εργασιακά δικαιώματα Καταστατικό Εργασιακά θέματα
Ποιοι είμαστε
Επικαιρότητα
Βιβλιοθήκη
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Προσφορές
Επικοινωνία

Πανελλαδικό Σωματείο
Εργατοϋπαλλήλων
Επιχείρησης

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Καλώς ήρθατε!

Τελευταίες αναρτήσεις

Πέρασαν 4 χρόνια χωρίς τον κ. Στέλιο

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης του 2018, αποχαιρετήσαμε στον Άγιο Νικόλαο του Πειραιά έναν σπουδαίο – χωρίς ίχνος υπερβολής – Άνθρωπο, ο οποίος άφησε το δικό του ισχυρό αποτύπωμα στο περιεχόμενο των λέξεων Ακεραιότητα, Καλοσύνη, Φιλοπατρία. Όσοι είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν, έστω και μία φορά, μαζί του, το γνωρίζουν. Όσοι έχουν ευεργετηθεί, χωρίς να το μάθει ποτέ κανείς, επίσης το ξέρουν.

Ο κ. Στέλιος στεκόταν δίπλα στους εργαζομένους, με ανυπόκριτη απλότητα και ενδιαφέρον γιατί αυτό υπαγόρευε ο χαρακτήρας του. Όταν μάθαινε ότι οι οικογένειές τους μεγάλωναν, ότι τα παιδιά τους πρόκοβαν στις σπουδές, έλαμπε ολόκληρος, χαιρόταν από καρδιάς! Αγωνιούσε για την ανάπτυξη της εταιρείας, όχι για να αυξήσει τα πλούτη του, αλλά γιατί είχε συνείδηση και αισθανόταν την ευθύνη του απέναντι στις χιλιάδες οικογένειες των εργαζομένων της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που έχουν με έναν τρόπο συνδέσει τη ζωή τους με την επιχείρηση.

Με τη στάση της δικής του ζωής μάς δίδαξε ότι πάνω από όλα πρέπει να βλέπουμε τον Άνθρωπο όπου και αν βρίσκεται και να μην επιτρέπουμε στον φανατισμό, τους τίτλους ή οποιουδήποτε είδους ταυτότητα να θολώνουν την κρίση μας για εκείνον. Σήμερα, 4 χρόνια μετά, λείπει από την οικογένειά του, από την επιχείρηση, από την Ελλάδα. Λείπει δηλαδή από όλα όσα αγαπούσε.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Θεός τον έχει κοντά Του.