Επικαιρότητα Ανακοινώσεις Αναλύσεις Άρθρα
Εργασιακά δικαιώματα Καταστατικό Εργασιακά θέματα
Ποιοι είμαστε
Επικαιρότητα
Βιβλιοθήκη
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Προσφορές
Επικοινωνία

Πανελλαδικό Σωματείο
Εργατοϋπαλλήλων
Επιχείρησης

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Καλώς ήρθατε!

Τελευταίες αναρτήσεις

6ος Πανελλαδικός διαγωνισμός της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουν για 6 η συνεχή χρονιά καλλιτεχνικό διαγωνισμό, με τίτλο «Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού». Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καταγράψουν ή να απεικονίσουν ή να εκφράσουν με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο (π.χ. φωτογραφία, κολάζ), το συγκεκριμένο θέμα.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν τόσο ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, όσο και ανήλικοι για τους οποίους συνυπογράφουν την αίτηση οι γονείς τους.

Τα έργα πρέπει:

  • να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση i.ch.lampropoulos@gmail.com από όπου και θα σταλεί επιβεβαιωτικό email παραλαβής
  • να συνοδεύονται από αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων είναι η 15η Ιουλίου 2022. Όλα τα έργα των συμμετεχόντων θα περιληφθούν σε ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) το οποίο θα διατίθεται δωρεάν και θα είναι αναρτημένο στη σελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος. Όλοι θα λάβουν τιμητική διάκριση κατά την παρουσίαση του ebook η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Πνευμονολογικού Συνεδρίου στον Βόλο. Όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν, θα παραλάβουν τη διάκριση μέσω email.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση i.ch.lampropoulos@gmail.com ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Πανεπιστημίου acare.med.uth.gr / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.