Επικαιρότητα Ανακοινώσεις Αναλύσεις Άρθρα
Εργασιακά δικαιώματα Καταστατικό Εργασιακά θέματα
Ποιοι είμαστε
Επικαιρότητα
Βιβλιοθήκη
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Προσφορές
Επικοινωνία

Πανελλαδικό Σωματείο
Εργατοϋπαλλήλων
Επιχείρησης

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Καλώς ήρθατε!

Τελευταίες αναρτήσεις

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Από σήμερα έως και την Πέμπτη 23 Ιουνίου (14:00) έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για το Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών. Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης που έχετε στο TAXISnet ή τους αντίστοιχους που έχετε στον ΟΑΕΔ.

Η διαδρομή που ακολουθείτε στο site είναι: Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Προγράμματα κοινωνικού τουρισμού. Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2022 έως τις 31 Ιουλίου 2023. Δικαιούχοι είναι όσοι συμπλήρωσαν τουλάχιστον 50 ημέρες ασφάλισης το 2021.

Στη μοριοδότηση των δικαιούχων – που όπως και πέρυσι θα φτάσουν τις 300.000 - θα ληφθεί υπ’ όψιν το εκκαθαρισμένο εισόδημα του 2019, δηλαδή της τελευταίας χρονιάς πριν από την πανδημία. Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν, με μικρή οικονομική συμμετοχή, έως 6 διανυκτερεύσει ς σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων», κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τις ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Ειδικά, για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης- Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις επίσης με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.