Επικαιρότητα Ανακοινώσεις Αναλύσεις Άρθρα
Εργασιακά δικαιώματα Καταστατικό Εργασιακά θέματα
Ποιοι είμαστε
Επικαιρότητα
Βιβλιοθήκη
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Προσφορές
Επικοινωνία

Πανελλαδικό Σωματείο
Εργατοϋπαλλήλων
Επιχείρησης

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Καλώς ήρθατε!

Τελευταίες αναρτήσεις

Στηρίζουμε τον 1ο Αγώνα μηδενικών διακρίσεων την Κυριακή 14 Μαΐου στο ΟΑΚΑ!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων του ΟΗΕ (Zero Discrimination Day), ο Σύλλογος «Δρομείς Ελπίδας» σε συνεργασία με την «Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες» και τον «Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών» προκηρύσσει τον 1ο «Αγώνα Μηδενικών Διακρίσεων», την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμβολή στη διαμόρφωση Πολιτισμού κατά των Διακρίσεων, με τη διάδοση του μηνύματος της μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφή διάκρισης με βάση φυλετική ή εθνική καταγωγή, θρησκεία ή πεποιθήσεις, φύλο, ηλικία, αναπηρία, γλώσσα, οικονομική κατάσταση ή ταυτότητα φύλου, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Η διαδρομή είναι κυκλική και επεκτείνεται στον προαύλιο χώρο του σταδίου.

  • Αγώνας 5 χλμ: Ώρα εκκίνησης 10:30πμ.
  • Παιδικός Αγώνας - Αγώνας ΑΜΕΑ 1.000 μέτρων. Ώρα εκκίνησης 10:00πμ

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι την Τετάρτη 10 Μαΐου. Για τον αγώνα παιδιών και ΑΜΕΑ η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ για τον αγώνα των 5χλμ οι συμμετέχοντες καταθέτουν το χρηματικό ποσό των 7 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς κατάθεσης των χρημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα: www.hoperunners.gr/zero-descrimination-run

Αναμνηστικά συμμετεχόντων
Σε όλους τους συμμετέχοντες τερματίσαντες αθλητές θα δοθεί αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο και τσάντα με διάφορα προϊόντα. Στη γραμματεία του αγώνα στην εκκίνηση & τερματισμό θα δίνεται αναμνηστικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα