Επικαιρότητα Ανακοινώσεις Αναλύσεις Άρθρα
Εργασιακά δικαιώματα Καταστατικό Εργασιακά θέματα
Ποιοι είμαστε
Επικαιρότητα
Βιβλιοθήκη
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Προσφορές
Επικοινωνία

Πανελλαδικό Σωματείο
Εργατοϋπαλλήλων
Επιχείρησης

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Καλώς ήρθατε!

Τελευταίες αναρτήσεις

Εκπτώσεις για τα παιδιά όλων των συναδέλφων στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2024

Αγαπητές / Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας ενημερώσουμε ότι ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» και τα Κέντρα Μελέτης «After School» του Ομίλου που βρίσκονται σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Για τη σχολική χρονιά 2023- 2024, με την επίδειξη της προπληρωμένης κάρτας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ο Όμιλος παρέχει έκπτωση:

  • 15% επί του τιμοκαταλόγου, στα δίδακτρα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.
  • 20% επί του τιμοκαταλόγου, στα δίδακτρα των κέντρων μελέτης για παιδιά Δημοτικού και των κέντρων προετοιμασίας για τα πρότυπα σχολεία.

Σε όλα τα παιδιά των συναδέλφων που θα εγγραφούν, παρέχονται επιπλέον εντελώς δωρεάν: 

  • ένας ετήσιος αιματολογικός έλεγχος από τον Όμιλο διαγνωστικών κέντρων AFFIDEA
  • μία σχολική τσάντα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ή AFTERSCHOOL
  • ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά Γυμνασίου / Λυκείου ή ένα τεστ δεξιοτήτων και μαθησιακής ανάπτυξης για τα παιδιά Δημοτικού.

 Διευκρινίσεις 

  1. Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές αλλά για νέες εγγραφές. Σε περίπτωση παλαιάς εγγραφής, ο υπεύθυνος της εκπαιδευτικής μονάδας θα προσφέρει επιπλέον 5% έκπτωση από την τιμή που είχε ήδη λάβει ο μαθητής.
  2. Εάν ένας μαθητής δικαιούται και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων (πολυτέκνων, αριστούχων, εκπαιδευτικών), τότε ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση και όχι όλες μαζί αθροιστικά.

Παροτρύνουμε τους Συναδέλφους που θα επισκεφθούν τα εκπαιδευτικά κέντρα, πρώτα να ρωτούν ποιο είναι το ύψος των διδάκτρων χωρίς έκπτωση  κι εν συνεχεία να αναφέρουν ότι δικαιούνται έκπτωση ως Εργαζόμενοι της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.